Logo

Kramsfugle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 stk kramsfugle
150 g fersk spæk
50 g smør, margarine eller olie
½ l. suppe eller vand

Fuglene flås eller plukkes, udtages, vaskes, tørres godt og opsættes.
De ombindes med spækskiver, krydres med salt og peber, hvorefter de brunes i fedtstof og steges ¼ time, mens de stadig dryppes med den kogende suppe eller vand.
Saucen tillaves som vildtsauce med fløde.
Kramsfugle bruges meget til garnering af andre retter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her