Logo

Kramsfugle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
12 stk kramsfugle
150 g fersk spæk
50 g smør, margarine eller olie
1/2 l. suppe eller vand

Fuglene flås eller plukkes, udtages, vaskes, tørres godt og opsættes.
De ombindes med spækskiver, krydres med salt og peber, hvorefter de brunes i fedtstof og steges 1/4 time, mens de stadig dryppes med den kogende suppe eller vand.
Saucen tillaves som vildtsauce med fløde.
Kramsfugle bruges meget til garnering af andre retter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Søndagssteg - og rester til gryderetterDet kan betale sig at købe en stor steg til søndagsmiddagen, så der bliver lidt tilovers....
• Krydrede ruller med tomat og courgetteFars til hverdagsgrillen - En nem og lækker menu: krydrede oksekødsruller, stegt med...
• Vildand med ristede svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Veganske pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os