Logo

Kreolske koteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kreolske koteletter

4 svinekoteletter (ca. 600 g)
2 spsk hvedemel
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
1/8 tsk cayennepeber
½ tsk edelsüsspaprika
1 spsk smør og olie

Grønsagssauce:
2 løg i både (ca. 100 g)
1 lille knust fed hvidløg
1 rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
1 grøn peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
1 dåse flåede tomater (ca. 400 g)
1 tsk engelsk sauce
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl Karolines Køkken fromage frais 0,3%
1 spsk hvedemel
Tilbehør: 320 g løse ris, parboiled

Vend koteletterne i en blanding af hvedemel, salt, peber, cayenne og paprika.

Lad smør- og rapsolien gyldne i en pande og brun koteletterne ca. 2 min. på hver side.

Tag dem op og hold dem varme.

Grønsagssauce: Kom løg, hvidløg, rød og grøn peberfrugt i panden, og svits det i ca. 4 min.

Tilsæt tomater med væde, engelsk sauce, salt og peber og bring saucen i kog. Læg koteletterne i saucen og lad retten koge videre under låg i ca 5 min.

Tag koteletterne op og hold dem varme.

Rør fromage frais og mel sammen og kom jævningen i saucen.

Lad den koge ca. 3 min. under omrøring. Smag til.

Anret koteletterne i et dybt fad sammen med grønsagssaucen.
Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her