Logo

Kreolske koteletter.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kreolske koteletter.

4 svinekoteletter (ca. 600 g)

2 spsk hvedemel

½ tsk groft salt

friskkværnet peber

1/8 tsk cayennepeber

½ tsk edelsysspaprika

1 spsk smør og olie

Grønsagssauce:

2 løg i både (ca. 100 g)

1 fed hvidløg knust

1 rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)

1 grøn peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)

1 dåse flåede tomater (ca. 400 g)

1 tsk engelsk sauce

1 tsk groft salt

friskkværnet peber

1 dl fromage frais 0,3%

1 spsk hvedemel

Tilbehør: 320 g løse ris, parboiled

 

Vend koteletterne i en blanding af hvedemel, salt, peber, cayennepeber og paprika.

Lad smør- og rapsolien gyldne i en pande og brun koteletterne ca. 2 min. på hver side. Tag dem op og hold dem varme.

Grønsagssauce:

Kom løg, hvidløg, rød og grøn peberfrugt i panden, og svits det i ca. 4 min.

Tilsæt tomater med væde, engelsk sauce, salt og peber og bring saucen i kog. Læg koteletterne i saucen og lad retten koge videre under låg i ca. 5 min.

Tag koteletterne op og hold dem varme.

Rør fromage frais og hvedemel sammen og kom jævningen i saucen.

Lad den koge ca. 3 min. under omrøring. Smag til.

Anret koteletterne i et dybt fad sammen med grønsagssaucen.

Fryseegnet: Nej.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her