Logo

Kreolske rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g rejer
olie
2 stilke bladselleri
2 fed hvidløg
1 løg
1 peberfrugt
1 dåse sorte bønner i vand
2 dåse flåede tomater
1 ½ dl hvidvin
salt og peber
1 knsp. chilipeber
¼ bouillonterning

Svits finthakket hvidløg og løg sammen med strimlet selleri og peberfrugt i olie under omrøring i ca. 10 min.

Bland tomater, hvidvin (tomatjuice kan også bruges), krydderier og bouillon i grønsagerne.

Lad det hele småkoge i ca. 15 min.
Hæld vandet fra bønnerne, og varm dem i en gryde for sig.

Rør rejerne i grønsagerne, og varm hurtigt igennem.
Servér de kreolske rejer og bønnerne sammen med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her