Logo

Kreolske rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

600 g rejer
olie
2 stilke bladselleri
2 fed hvidløg
1 løg
1 peberfrugt
1 dåse sorte bønner i vand
2 dåse flåede tomater
1 1/2 dl hvidvin
salt og peber
1 knsp. chilipeber
1/4 bouillonterning

Svits finthakket hvidløg og løg sammen med strimlet selleri og peberfrugt i olie under omrøring i ca. 10 min.

Bland tomater, hvidvin (tomatjuice kan også bruges), krydderier og bouillon i grønsagerne.

Lad det hele småkoge i ca. 15 min.
Hæld vandet fra bønnerne, og varm dem i en gryde for sig.

Rør rejerne i grønsagerne, og varm hurtigt igennem.
Servér de kreolske rejer og bønnerne sammen med ris.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chili con carne med grov sellerimosLækker og nem opskrift på chili con carne med grov selleripuré. Chili con carne er en...
• Nakkekam med grønsagspuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farserede skovduerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommedessert - diabetikerHer er en opskrift på en rigtig nem og lækker dessert med blomme. Desserten laves med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os