Logo

Krydderbøffer med tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket oksekød (12% fedt)
2 spsk persille finthakket
2 fed hvidløg finthakket
½ løg finthakket
salt og peber
olivenolie
 
Tomatsauce:
1 ds hakkede tomater
½ løg finthakket
1 fed hvidløg finthakket
salt og peber
½ tsk tørret oregano
½ tsk tørret basilikum
olivenolie
 
Persille, løg og hvidløg blandes med kødet og krydres med salt og peber.
Kødet formes i 4 lige aflange bøffer, ca. 2 ½ cm høj.
De steges på en pande i olivenolie ca. 8 min på hver side.

 
Tomatsauce:
I en lille gryde svitses løg og hvidløg i lidt olivenolie.
Derpå hældes tomater og krydderier.
Koges ved svag varme i 5 min.
Smages til med salt og peber.
Serveres med urtekartofler til.
 
Tips: saucen kan blendes til finere konsistens.
Der kan også bruges friske krydderurter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her