Logo

Krydrede karbonader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket svinekød
3 spsk havregryn
2 æg
1/2-1 dl skummetmælk
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk herbes de provence (krydderi)
1/2 skive bacon til hver karbonade
1 skive ost til hver karbonade
1 skive tomat til hver karbonade

Sauce:
2 dl fløde (13%)
3 spsk soyasauce
1 dl tomatketchup
1 dl skummetmælk

Alle ingredienserne blandes og røres godt
Farsen formes til bøffer, der lægges i et ovnfast fad
Bages i forvarmet ovn i 20 min
Bacon, tomatskive og ost lægges på
saucen hældes ved
Retten steger videre i 10 min
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GrønsagsbiksemadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SalatplattePrøv denne lækre salatplatte med blandt andet radicchiosalat, agurk og tomat samt marinade...
• Hornfiskeruller fra KorsørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødeis med karamelliseret baconEn overraskende og lækker is med små stykker bacon i. Hvis du synes, at det er for vildt,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os