Logo

Krydrede revelsben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1500 g revelsben

marinade:
2 ½ dl chilisauce
1 finthakket løg
2 fed hvidløg
1 spsk vineddike
1 tsk dijonsennep
½ tsk salt
½ tsk peber
1 tsk worcestershiresauce
2 spsk olie

Tænd for ovnen på 175ºC.
Læg revelsbenene i en bradepande.
Bland ingredienserne til marinaden og pensl revelsbenene.
Steg dem i ovnen 45 min.
Vend benene og pensl med marinade på den anden side og lad dem stege yderligere 45 minutter.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.077 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?