Logo

Krydret citronkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling på ca. 1000 gram
3 løg
3 fed hvidløg
2 ½ dl mad olie
5 citronblade (kan undlades) eller erstattes af citronsaft
saften af 1 citron
1 spsk sambal olek
4 spsk sojasauce
1 tsk sukker
salt og peber
 
Del kyllingen i 8 stykker og gnid stykkerne godt med salt og peber.
Løgene pilles og skæres i tynde strimler.
Hvidløgsfeddene pilles og hakkes fint.
Varm olien i en frituregryde.
Brun kyllingestykkerne heri, til de bliver gyldne – tag dem herefter op og læg dem til afdrypning.
Varm 1 spsk olie i en anden gryde og steg løg og hvidløg klare. rør de
skyllede citronblade, citronsaften, sambal olek samt soja i og smag til med sukker, salt og peber.
Til sidst kommes de afdryppede kyllingestykker i saucen, og alt snurrer for svag varme i ca. 15 minutter – eller til kyllingestykkerne er gennemstegt.
Citronbladene fjernes inden servering.
Server fx med ris og en grøn salat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.182 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her