Logo

Krydret fiskepande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 stk Hellefiskportioner (eller frisk)
150 g rejer
salt
peber
saften fra 1 citron
1 stortløg
1 fed hvidløg
2 gulerødder (i fine strimler)
2 spsk olivenolie
1 bdt persille
1 bdt dild
2 tsk frisk estragon
2 spsk kapers
8 flåede, hakkede tomater
1/2 glas sorte oliven uden sten

Hellefiskeportionerne krydres med salt, peber og citron. Lad det trække lidt. Hak løg og hvidløg, svits dem sammen med gulerødderne. Urterne hakkes og kommes i. Lad det snurre med kapers og tomater. Skær hellefisken i mindre stykker og damp dem møre i ca. 10 min. Tilsæt oliven og rejer. Smag til med salt og peber. Serveres med ris og groft brød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blæksprutteragout med bulgurHer er en lækker hovedret med blæksprutteragout med bulgur, der er inspireret af det...
• Løgsuppe og franske flutesÆlt dejen sammen dagen før, og sæt den i køleskabet. Form brødene, og lad dem hæve, mens...
• Tarteletter med hønseragoutNyd en let og særdeles velsmagende ret: klassisk hønseragout i sprøde tarteletter
• Tiramisu med frugt – portionsanrettetUdgangspunktet er en klassisk italiensk Tiramisu, dvs. en bund af opblødte Ladyfingers og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os