Logo

Krydret flankesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 flankesteg (okseslag uden fedt)
2 spsk olie
1 spsk citronsaft
1 tsk provencekrydderi
1 fed presset hvidløg
peber, salt
olie til stegning

  
Rør olie, citronsaft, krydderi, hvidløg og peber sammen og pensl
marinaden på kødet.
Lad det trække køligt 3-4 timer.
Varm en stegepande godt op med lidt olie.
Drys kødet med salt og steg det i 7-8 min. på hver side ved middelvarme.
Tiden afhænger af stegens tykkelse, og hvor rødt det skal være.
Tag stegen af panden og pak den i alufolie.
Skær kødet i tynde skiver og spis med kartofler, små løg og små
champignoner ristet på panden.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkun-dolmereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte rødspætter, ostecreme og kartofler med løvstikkesaltEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KartoffelgrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærcreme til frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os