Logo

Kuller med dildsauce i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg kuller
1/2 citron
1 løg
1 dusk dild
salt


Hæld 1 1/2 kop vand i gryden.
Rens fisken, dryp den med citronsaft, salt den let og læg den i den hullede insats.
Dæk fisken med løgskiver og dildgrene og sæt indsatsen på bunden af gryden.
Luk gryden og kog 8-10 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Af fiskefonden, smør, hvedemel og fløde tilberedes en sauce, der smages til med dild og citronsaft.
Server med pillekartofler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laksetærter 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bogense torskBogense torsk eller maskintorsk er en klassisk fynsk egnsret. Retten er let at lave....
• Lækker mad med baconBacon giver maden en røget smag og noget sprødt at tygge på. Sæt prikken over i'et med...
• Kirsebærrand med mandelskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os