Logo

Kung Po Kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g kyllingelår, uden ben og skind
¼ tsk salt
½ æggehvide, pisket let
2 tsk Maizenamel, blandet med vand
1 grøn peberfrugt uden kerner
4 spsk olivenolie
3-4 hele tørrede chilier, opblødt i vand i 10 minutter
1 forårsløg, skåret i korte stykker
3-4 stykker små frisk ingefær, skrællet
1 spsk hoisin sauce
1 tsk stærk bønnepasta
1 spsk risvin eller tør sherry
100-125 g ristede cashewnødder
lidt sesamolie

Skær kødet i tern på 1 cm.
Bland dem med salt, æggehvide og Maizena melet i en skål.
Skær den grønne peber i tern, nogenlunde samme størrelse som kyllingekødet.
Opvarm en wok og hæld olie i.
Lad olien blive varm, hæld kødterningerne i og lynsteg kødet i ca. 1 minut, eller det skifter farve.
Tag kødet op med en hulske og hold det varmt.
Tilsæt grøn peber, opblødte chilier, forårsløg og ingefær og lynsteg
også det i ca. 1 minut.
Hæld kødet i wokken sammen med hoi-sin sauce, stærk bønnepasta og
risvin eller sherry.
Bland grundigt og steg 1 minut mere.
Rør til sidst cashewnødder og lidt sesamolie i.
Læg retten på et varmt fad og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her