Logo

Kvarkfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dem må paven gerne spise om fredagen: Frikadeller helt uden kød, som mange synes smager bedre end de sædvanlige grønsagsfrikadeller

Dem må paven gerne spise om fredagen: Frikadeller helt uden kød, som mange synes smager bedre end de sædvanlige grønsagsfrikadeller

 

250 g mager kvark

1 æg

1 hvidløgsfed, presset

salt, peber og lidt muskat

50 g rasp

20 g soltørrede tomater, hakkede

1 knsp timian, tørret

(oliven)olie og/eller smør til at stege i

 

1. Kvark røres med 1 æg, et presset hvidløgsfed, salt, peber og lidt muskat.

Rasp, soltørrede tomater og tørret timian blandes i.

Massen hviler i 20 minutter.

 

2. Kvarkfarsen formes til 8 frikadeller, som steges i 4 minutter på hver side ved middel varme i rigeligt olie og/eller smør.

--

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt sandart med kartoffelskæl og gul bedemos˜Årets bedste opskrifter fås på madABC.dk - prøv selv, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1...
• KarbonaderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tandoori kalkunbrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tirami su 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os