Logo

Kylling frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g kylling fars
2 æg
1 spsk Hvedemel
1 dåse vandkastanjer
2 gulerødder
3 forårsløg
1 spsk Kinesisk 5 spices
2 spsk Kikoman soja
1 spsk Valnøddeolie
1 tsk peber
½ tsk salt

Kødet blandes med æg, krydderier og hvedemel.
Vandkastanjer og gulerødder rives og kommes i. Farsen hviler en time. Farsen formes til boller med en spsk og koges i olie indtil de er brune (ca. 5-7 min

Grønsags fad:
Skræl kartoflerne og gulerødderne og skær dem i små både, Læg grønsagerne i et fad og drys fenniklen over. Lad grønsagerne blive i ovnen i ca. 45 min. På 240 º.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Makaronifad med ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chettinad peberkyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nasi goreng - Stegte ris med kylling og grønsager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Yoghurttrifli med råsyltede bærEn frisk dessert på en varm sommeraften
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!