Logo

Kylling fra Normandiet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor kylling på 1200-1500 g
2 store madæbler
50 g rosiner
4 spsk honning
5 spsk cider eller æblejuice
salt og peber
lidt smør
 
Skræl æblerne og befri dem for kernehus.
Skær dem i smalle både.
Læg dem i et smurt, ovnfast fad med rosiner, honning og cider.
Krydr med salt og peber.
Del den istandgjorte kylling i portionsstykker og læg dem i fadet.
Drys med salt og peber og fordel smørklatter på.
Sæt fadet i ovnen i 45 min. ved 200ºC.
Dryp jævnligt kyllingestykkerne med skyen fra fadet.
Løse ris serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her