Logo

Kylling i rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kylling (1300-1400 g)
100 g kogeflæsk (1 skive)
½ dl cognac
¾ liter rødvin (1 flaske)
½ laurbærblad
2 kviste timian
1 fed hvidløg i skiver
10 skalotteløg
1 ½ tsk salt
peber
100 g persillerod (1 )
250 g champignon
1 bundt hakket persille
2 spsk majsstivelse
½ dl vand
flûtes
 
Kyllingen parteres i 6-8 stykker.
Flæsket skæres i små terninger, svitses godt i en gryde og tages op. Kyllingestykkerne brunes i det afsmeltede fedt, fedtet hældes fra. Cognac hældes over kyllingen og antændes (husk at slukke for emhætten).
Når flammerne er døet hen, tilsættes flæsk, rødvin, laurbærblad, timian, hvidløg, skalotteløg, salt og peber.
Retten snurrer ca. 30 min., laurbærblad og timiankvist fjernes.
Gulerod og persillerod skrælles, skæres i terninger og tilsættes, snurrer yderligere 5 min. Champignon skæres i skiver, svitses på en tør pande og tilsættes sammen med persille.
Retten jævnes med majsstivelse udrørt i vand og smages til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?