Logo

Kylling i riesling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kylling (1300-1400 g)
3 spsk cognac
2 løg
4 dl riesling hvidvin
250 g champignon
1 spsk majsstivelse
1 dl fløde
1 dl cremefraiche 18%
1 tsk salt
peber
2 spsk friskhakket persille
 
Tilbehør: Flûtes og dampede gulerødder og sukkerærter.   
 

Kyllingen deles i 6-8 stykker.
Stykkerne brunes på begge sider, først med skindsiden nedad. Overflødig fedt hældes fra.

Cognac hældes ved og antændes (husk først at slukke for emhætten!).
Løgene hakkes, løg og vin tilsættes.
Snurrer under låg i ca. 40 min.
Majsstivelsen udrøres i fløde og crème fraiche og røres i.

Champignon renses og skæres i kvarte, tørristes på en pande og tilsættes. Gryderetten koges igennem og smages til.
Kommes i et serveringsfad og drysses med persille.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 689 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Torskerogn med pastinak og porreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkestrimler i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk lammerygEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtanretning med cherimoyaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os