Logo

Kylling i tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling i tomatsauce


(4 personer) 


# Ingredienser:

1 kylling

1 tsk salt

1 tsk paprika

2 dåser flåede tomater

2 fed finthakket hvidløg

½ dl hakket persille

Tilbehør:

Kogte ris og en stor skål salat


Tilberedning:

Skær eller klip kyllingen ud i otte dele:

Del først kyllingen i to, skær lårene af og del dem i to ved ledet og skær bryststykket midt over.

Skær eventuelt løst skind og fedt fra.

Brun kyllingestykkerne godt på alle sider på en stor pande eller stegegryde uden fedtstof.

Hvis der er meget fedt smeltet fra, kan det eventuelt kasseres.

Drys med salt og paprika.

Blend de flåede tomater og hæld dem over kyllingen.

Tilsæt hakket hvidløg og lad det hele simre i gryden under låg i 25 minutter.

Tilsæt hakket persille og lad saucen koge endnu 5 minutter.

Smag til med salt og server kyllingen med kogte ris og en stor skål grøn salat.

 

Kylling i tomatsauce

 

................................................................

 



Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?