Logo

Kylling i urtesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling i urtesauce


Kylling i estragonsauce er en af de allerbedste fjerkræ-opskrifter, du let kan lave 

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 50 min.

#

1 friskslagtet eller optøet frossen kylling

2 store løg

smør/olie

salt, peber fra kværn

2½ dl bouillon (af terning)

1 spsk presset citronsaft

3 spsk friskhakket estragon, timian eller rosmarin eller lidt af hvert, evt tørret

1 spsk hvedemel

1 dl cremefraiche

½ dl finthakket persille

*

1. Del kyllingen i 8-10 stykker.

2. Pil løgene og hak dem.

3. Brun kyllingestykkerne i smør på en pande til de er gyldne, ca. 10 min. over jævn varme.

Læg dem i en gryde og svits løgene bløde på panden, uden at de tager farve.

Kom løgene i gryden. Drys med salt og peber.

4. Tilsæt bouillon, citronsaft og estragon og lad det alt sammen snurre under låg og for svag varme ca. 20 min.

5. Rør hvedemelet ud i lidt koldt vand og rør det i gryden.

Kom også cremefraiche i og lad retten koge yderligere 5 min. uden låg.

Strø persille over.

Serveres med nykogte kartofler eller båndspaghetti og grøn salat.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her