Logo

Kylling i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g jasminris
600 g kyllingekød i strimler
1 fint snittet løg
2 fint snittede gulerødder
150 g sukkerærter
1 fint sn. chili
aroma ( soya )
olie til stegning
1 bdt frisk koriander

 
Risene koges.
Varm lidt olie i wokken, rist kødet i 2 min.
Tag kødet op og kom grønsagerne i ristes i 3 min.
Læg kødet tilbage i wokken.
Tilsæt chili og soya efter smag.
Vend tilsidst retten med friske koriander. serves med ris og flûtes.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.896 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her