Logo

Kylling med abrikos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 stk kyllingebryst
lidt olie
2 løg evt. rødløg
2 fed hvidløg
40 g ingefær
200 g tørrede abrikoser
5 dl hønsebouillon
2 citroner
salt, peber
 
Brun de hele kyllingebryster i en gryde eller wok med lidt olie.
Tag dem op og svits de finthakkede løg, hvidløg og ingefær.
Vend abrikoserne i gryden og spæd til med bouillon.
Giv det et opkog og læg kyllingekødet tilbage i gryden.
Lad gryderetten simre under låg 10-15 min.
Smag til med citronsaft, salt og peber og server med kogte ris.
 
Tips: Blend saucen med et par af abrikoserne for en tykkere konsistens
eller jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.
Smag evt. til med lidt soja og/eller chilisauce.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her