Logo

Kylling med abrikos - Murgh Khoobani

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kylling med abrikos - Murgh Khoobani

#

1 kg kyllinge(filét) skåret i pæne stykker
1/2 dl Santa Maria Karry Sumatra
3 spsk Santa Maria Hvidløgspuré
50 g smør eller margarine
3 løg i skiver
7 dl hakkede flåede tomater
3 spsk hvidvinseddike
300 g tørrede abrikoser
2 tsk  salt
1 l vand
120 g tomatpuré eller tomatketchup

Tomatpuré røres ud i vand under opvarmning og koger 2-3 min.
Gnid kyllingestykkerne med Karry Sumatra og hvidløg.
Steg kødet i olien i nogle minutter.
Tilsæt løg og svits dem til de er gyldenbrune.
Tilsæt hakkede tomater, hvidvinseddike og abrikoser.
Tilsæt tomatsaucen og smag til med salt.
Lad det hele koge i ca. 10 minutter og det er klar til servering.
Server med safranris (og koosmali). 



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BacongrydeSuper simpel, men lækker gryderet med bacon, paprika, karry og hvidløg. Smager bedst...
• - GryderetterDe bedste kødstykker til gryderetter kommer - i modsæt­ning til dem, der skal bruges til...
• Ungarsk paprikagryde 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Eksotisk frugtsalat med papaya-myntesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os