Logo

Kylling med abrikos - Murgh Khoobani

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling med abrikos - Murgh Khoobani

#

1 kg kyllinge(filét) skåret i pæne stykker
½ dl Santa Maria Karry Sumatra
3 spsk Santa Maria Hvidløgspuré
50 g smør eller margarine
3 løg i skiver
7 dl hakkede flåede tomater
3 spsk hvidvinseddike
300 g tørrede abrikoser
2 tsk  salt
1 l vand
120 g tomatpuré eller tomatketchup

Tomatpuré røres ud i vand under opvarmning og koger 2-3 min.
Gnid kyllingestykkerne med Karry Sumatra og hvidløg.
Steg kødet i olien i nogle minutter.
Tilsæt løg og svits dem til de er gyldenbrune.
Tilsæt hakkede tomater, hvidvinseddike og abrikoser.
Tilsæt tomatsaucen og smag til med salt.
Lad det hele koge i ca. 10 minutter og det er klar til servering.
Server med safranris (og koosmali). 



 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?