Logo

Kylling med karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1400 g kylling
½ spsk smør
1 spsk stærk karry
1 stort æble
2 dl bouillon
1 dl cremefraiche 38% (eller kvarg)
salt og peber
evt. Maizena

Rens kyllingen og tør den godt både ud- og indvendig.
Skær den i portionsstykker og brun stykkerne godt på alle sider i smør tilsat karry.
Skær æblet i små tern og tilsæt det kyllingen sammen med bouillon.
Drys med salt og peber og lad kyllingen stege under låg i ca. 40 min., til den er gennemstegt.
Kog risene som angivet på emballagen.
Når kyllingen er færdigstegt, lægges stykkerne i et fad og holdes varme.
Kom cremefraiche eller kvarg i gryden og kog saucen igennem.
Jævn den om nødvendigt med Maizena.
Smag til med salt og peber.
Server kyllingestykkerne med sauce, kogte ris og mangochutney.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her