Logo

Kylling med kinesiske griller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kylling på ca. 1.5 kg
1/2 citron
salt og peber
2 spsk olie
1 spsk vineddike
1 tsk brun farin
1 spsk soyasauce
 
Sauce:
2 spsk soyasauce
2 spsk vineddike
2 spsk sherry
2 spsk olie
2 fed knust hvidløg
2 tsk finthakket frisk ingefær
2 tsk brun farin
 
Skær kyllingen igennem brystbenet, så den kan åbnes, og fold den ud. Pisk citronsaft med salt, peber, olie, vineddike, brun farin og soyasauce. Læg kyllingen i marinaden - den skal trække et par timer, gerne en nat. Vend den af og til undervejs.
Læg kyllingen med skindsiden nedad på grillristen i ovnen og grill den i 10 min.
Vend den og grill skindsiden i 10 min.
Slå over på almindelig ovnvarme 225°C og lad den stege videre i 14 min. Rør alle ingredienser til saucen sammen.
Server saucen til kyllingen sammen med pebret salat.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KalvenosserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinekød med squash og bønner - lav fedt %En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtig æbletærte - opskrift på en nem tærte med æbler og abrikosNår lækkersulten melder sig eller der kommer uventede gæster, er det godt at have en rulle...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os