Logo

Kylling med kinesiske griller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kylling på ca. 1.5 kg
½ citron
salt og peber
2 spsk olie
1 spsk vineddike
1 tsk brun farin
1 spsk soyasauce
 
Sauce:
2 spsk soyasauce
2 spsk vineddike
2 spsk sherry
2 spsk olie
2 fed knust hvidløg
2 tsk finthakket frisk ingefær
2 tsk brun farin
 
Skær kyllingen igennem brystbenet, så den kan åbnes, og fold den ud. Pisk citronsaft med salt, peber, olie, vineddike, brun farin og soyasauce. Læg kyllingen i marinaden - den skal trække et par timer, gerne en nat. Vend den af og til undervejs.
Læg kyllingen med skindsiden nedad på grillristen i ovnen og grill den i 10 min.
Vend den og grill skindsiden i 10 min.
Slå over på almindelig ovnvarme 225°C og lad den stege videre i 14 min. Rør alle ingredienser til saucen sammen.
Server saucen til kyllingen sammen med pebret salat.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her