Logo

Kylling med løgfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling med løgfyld

Når løg steges eller sauteres forvandles den stærke og skarpe løgsmag til noget blidt og sødmefyldt. Tænk blot på de bløde løg til brændende kærlighed. Retter med mange løg kan tåle at blive kraftigt krydret. Her fyldes en kylling med løgfars, krydret med salvie, allehånde og oliven. Med en stor kylling, en god salat og hvidløgskartofler er der mad til 8 personer.

 

2 skiver lyst brød uden skorpe
1 dl letmælk
4 hakkede løg (400 g)
1 spsk olivenolie
10 sorte oliven uden sten
1 spsk hakkede salvieblade
1 tsk stødt allehånde
1 æg
1 stor kylling


Tænd ovnen på 200°C.

Læg brødet i blød i mælken.

Sauter løgene i olien til de er klare, 6-8 min.

Bland løg med udblødt brød, oliven, salvie, allehånde, salt og peber.

Rør ægget i farsen og fyld den i den rensede kylling.

Luk med kødnåle og læg kyllingen i et ildfast fad.

Steg den i ovnen i ca. 40 min.

Kødsaften skal være klar, når man stikker en kødnål i kyllingen.

Lad den hvile 10 min. inden den parteres.
Server den fyldte kylling med kartofler og grøn salat, gerne med lidt rå løg i.

Grønsager pr. person: ca. 100 g

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?