Logo

Kylling med pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor kylling
salt og peber
3 spsk smør
75 g pinjekerner
1 dl hvid portvin
1 1/2-2 dl fløde
 
Del kyllingen i kvarter og gnid dem med salt og peber.
Brun stykkerne på alle sider i smør i en stegegryde.
Rist også pinjekernerne heri.
Hæld portvinen ved og tilsæt fløden.
Lad retten snurre under låg i ca. 1 time.
Smag til med salt og peber.
Servér retten med frisk pasta til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte rundstykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Raclette med kyllingestrimlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grydestegt kalveklump med brøndkarseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûlée med jordbær og rosenbladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os