Logo

Kylling med pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 stor kylling
salt og peber
3 spsk smør
75 g pinjekerner
1 dl hvid portvin
1 ½-2 dl fløde
 
Del kyllingen i kvarter og gnid dem med salt og peber.
Brun stykkerne på alle sider i smør i en stegegryde.
Rist også pinjekernerne heri.
Hæld portvinen ved og tilsæt fløden.
Lad retten snurre under låg i ca. 1 time.
Smag til med salt og peber.
Servér retten med frisk pasta til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?