Logo

Kylling og rejer i kokosmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 friske røde chilier
400 gram kyllingebryst
2 spsk olie
2 fed presset hvidløg
½ tsk spidskommen
½ tsk nelliker
3 dl kokosmælk
1 dl vand
250 gram pillede rejer
1 spsk hakket frisk koriander
3 spsk cognac eller whisky
 
Pynt: Svitset løg og friskrevet kokos
 
Hak chilierne fint og skær kyllingebrystet i mindre stykker.
Opvarm en wok og slyng olien rundt.
Svits hvidløg, spidskommen og nelliker i 30 sekunder.
Tilsæt kokosmælk, vand og kyllingekød.
Lad det simre i 10 minutter. Kom rejer, chili og koriander i og kog
yderligere i 10 minutter.
Smag til med spiritus og salt.
Pynt med løg og kokos og server ris til.

 
Tips: stammer fra Seychellerne

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?