Logo

Kylling og pasta med svampe - dejlig opskrift fra madABC.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling og pasta med svampe - dejlig opskrift fra madABC.dk

 

Ved at bruge tørrede svampe bliver smagen lidt "vild" selvom det ikke er svampesæson lige nu.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 12 min. Ikke Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

6

 

300 g kyllingebryst

15 g smør

15 g tørrede svampe

200 g tørret pasta

250 g markchampignon

1 fed hvidløg, knust

1 dl piskefløde (kan udelades)

persille

salt og peber

*

 

Udblød de tørrede svampe i 2½ dl vand 15-20 min.

Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og brun dem på en pande med smør.

Skru ned for varmen og lad dem stege ganske stille 5 min. på hver side.

Kog pastaen efter pakkens anvisning.

Steg de rensede champignon gyldne på en pande med smør og tilsæt de afdryppede, udblødte svampe og hvidløg.

Steg under omrøring et par min og tilsæt udblødningsvandet.

Kog det ind til det halve og tilsæt evt. fløde.

Smag til med salt og peber og vend den afdryppede pasta i.

Server med kylling og persilledrys.

 

TIPS: Hvidløg holder sig bedst i køleskabet. Og bare rolig - det er først, når hvidløget snittes eller bliver knust, at det begynder at lugte.

 

madABC.dk er en kogebog med nemme madopskrifter, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min. og...

 


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her