Logo

Kylling på grønsagsbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg skrællede kartofler
1 dl vand
2 porrer el. løg
250 g champignon
1 stor kylling
1 ½ tsk timian
skal af 1 citron
2 tsk saltfriskkværnet peber
 
Læg kartofler i både, porrer og champignon i skiver i et smurt ovnfast fad.
Hæld vand ved, drys med salt, peber og sæt det i ovn ved 200°C i ½ time.
Del kyllingen i 8 stykker og læg dem over grønsagerne.
Drys timian, revet citronskal, salt og peber over.
Sæt fadet i ovn ved 200°C i ca. 45 min., til kyllingen og kartoflerne er møre
Tilbehør: Salat af iceberg, majs og peberfrugt samt hvidløgsflûte
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?