Logo

Kylling på grønsagsbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg skrællede kartofler
1 dl vand
2 porrer el. løg
250 g champignon
1 stor kylling
1 1/2 tsk timian
skal af 1 citron
2 tsk saltfriskkværnet peber
 
Læg kartofler i både, porrer og champignon i skiver i et smurt ovnfast fad.
Hæld vand ved, drys med salt, peber og sæt det i ovn ved 200°C i 1/2 time.
Del kyllingen i 8 stykker og læg dem over grønsagerne.
Drys timian, revet citronskal, salt og peber over.
Sæt fadet i ovn ved 200°C i ca. 45 min., til kyllingen og kartoflerne er møre
Tilbehør: Salat af iceberg, majs og peberfrugt samt hvidløgsflûte
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillspid 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødtungen lige midt i anissenFisken smager helt vildt og skønt og flot anrettet så er det som at være på en fin...
• Hamburgerryg med ostesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fersken koldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os