Logo

Kylling på grønsagsbund med Favoritsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 kyllingelår
2 løg i tern
2 peberfrugter i tern
250 g friske champignoner i skiver
1 fed hakket hvidløg
¾ dl Jensens favoritsauce
¾ dl fløde
Salt, peber
Olie
 
Svits grønsagerne i 4-5 min på en pande i lidt olie, med salt pg peber.
Læg dem i et ovnfast fad.
Bland favoritsauce og fløde og hæld det over grønsagerne.
Gnid lårene med salt og peber og brun dem godt på panden.
Læg dem ved siden af hinanden oven op grønsagerne og saucen.
Sæt fadet i ovnen i ca 35 min ved 200ºC.
Serveres med ris og måske lidt salat. 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?