Logo

Kyllingefilet, fransk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingefilet (bryst uden skind og ben)
20 g smør
3 spsk japansk soya
2 spsk æblevineddike
2 tsk rosa peberkorn
 
Tilbehør:
300 g gulerødder
200 g sukkerærter
 
Skræl gulerødderne og skær dem i fine strimler, nip ærterne.
Giv gulerødder og ærter et opkog og køl dem af i koldt vand.
Brun kyllingefileterne på den ene side på en pande i smørret.
Vend dem og tilsæt soya, vineddike og rosa peber.
Lad dem stege ved jævn varme ca. 15 min., til de er gennemstegte og øs jævnligt skyen over.
Tag kyllingefileterne af panden og hold dem varme under folie.
Svits grønsagerne 2-3 min. på panden under jævnlig omrøring.
Anret grønsagerne portionsvis med kyllingebrystet og hæld den varme sky over. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her