Logo

Kyllingefilet Satay

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kyllingfileter eller kyllingebryst
limeskal samt saft
chili efter behag
lidt olie
lidt tamari-soya

Sauce:
2 dl hønsebouillon
1 fed hvidløg
1/2 finthakket løg
3 spsk peanutbutter
lidt limesaft
evt. lidt salt

Bruges kyllingebryst, skal de skæres på langs i ialt 12 stykker på 2 bryster. Gnid dem med limeskal og –saft samt chili.
Læg dem i marinade af soja og olie i ca. 1 time.
Sæt dem på spid (1 stk kylling pr. spid).
Beregn tre spid pr. person som forret.
Steg dem på grill eller hed pande hurtigt på begge sider.
Kødet skal lige have en sprød skorpe og være saftigt.

Satay-sauce
kog de hakkede løg møre i hønsebouillonen sammen med det knuste
hvidløg.
Tilsæt peanutbutter og lad det koge jævnt.
Tilsæt evt. lidt mere hønsebouillon, hvis saucen synes for fed.
Saucen skal dog have en lidt cremet konsistens.
Smag til med limesaft og evt. lidt salt.
Serveres til kyllingespiddene samt evt. et lille stykke lime
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Wokstrimler med grove grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kødfars med tomater i ovn.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Balinesisk kødgrydeDenne balinesiske gryderet kan laves på både oksekød, lam eller svin afhængigt af, hvad...
• Æbleskiver med gærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!