Logo

Kyllingefiletstykker i karry-kokos sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 løg
4 stk kyllingebrystfileter
ostindisk karry i rigelige mængder
smør til stegning
4 tomater
2 røde peberfrugter
salt
1 stor ds kokosmælk
 
Fileterne skæres i mindre stykker, løgene skrælles og hakkes groft. Smøøret smeltes i en gryde og løgene svitses deri.
Kort efter tilsættes karryen, som man ikke skal spare på, og løgene steger videre.
Kyllingestykkerne tilsættes og svitses til de har skiftet farve.
1-2 dl vand tilsættes og blandingen koger videre et par minutter. Tomaterne skæres i små stykker, rød peberfrugt skæres i strimler og tilsættes sammen med salt.
Retten koger herefter ca. 15 minutter til tomaterne er kogt ud.
Endelig tilsættes kokosmælk efter behov og efter opvarmning til kogepunktet er retten klar til servering.

Tilbehør:
kogte, løse ris
salat
bananer i skiver, dryppet med citron- eller appelsinsaft og vendt i kokos er godt tilbehør, hvis retten er blevet stærk.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Filet Royal fra HawaiiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med chorizopølse og squashUuuhm en lækker pastaret med masser af fylde og smag. Yes det' weekend
• Friskfanget ørred på grillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeananas mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!