Logo

Kyllingefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket kyllingkød
1 løg.
mælk.
salt og peber.
1 æg.
hvedemel.
2 hvidløg, presset
½ rød peberfrugt, hakket i tern.
1 bundt forårsløg, hakket 
olie / flydende margarine
 
Kødet blandes med løg, mælk, salt, peber, æg, hvedemel, hvidløg, peberfrugt og forårsløg.

Hvorefter de steges i olie og flydende margarine.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her