Logo

Kyllingeret med peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingeret med peberfrugt

300 g kyllingeinderfilet
2 spsk balsamicoeddike
2 tsk edelsüsspaprika
25 g smør
3 røde peberfrugter i store tern (ca. 300 g)
2 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
200 g BUKO Classic Naturel 26% (70+)
4 dl vand
1 spsk hvedemel
1 ½ tsk groft groft salt
friskkværnet peber
Pynt: friske estragonkviste
Tilbehør: 320 g løse ris, fx parboiled ris

Skær kyllingekødet i mindre stykker (ca. 3 ½ x 1 ½ cm).

Bland eddike og ½ tsk paprika og mariner kødet heri i ca. 10 min.

Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits kyllingekød og marinade i ca. 1 min. Tag kødet op.

Smelt resten af smørret og svits grønsagerne i ca. 1 min.

Rør ost og mel sammen i en skål. Tilsæt vand lidt efter lidt.

Hæld jævningen i panden og bring retten i kog under omrøring.

Kom kødet tilbage i panden og tilsæt paprika, salt og peber.

Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 5 min.

Grønsagerne skal være sprøde. Smag til.
Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?