Logo

Kyllingesalat med kokoscreme, Asiatisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Noget flyvende, noget grønt, noget rundt, noget surt og noget stærkt - det er såmænd det hele når det skal være asiatisk og lækkert...

700 g kyllingebryst
Marinade:
2 spsk limesaft
1/2 dl sojasauce
4 tsk sød chilisauce
1 tsk sesamolie

1 salathoved (ell. grøn/rød salat)
1 bakke brøndkarse
150 g sukkerærter
5 forårsløg
1 agurk
150 g cashewnødder

Creme:
200 g flødeost 60+
1 dl kokosmælk
3 friske grønne chilier
1 lime
køkkensalt

 

A.Skær kyllingen i meget tynde strimler.

Marinade: Rør limesaft, sojasauce, chilisauce og sesamolie sammen og læg kødet i marinaden mindst 1/2 time.

B. Svits kødet ved kraftig varme i 4 min.
C. Bræk salaten i mindre stykker og bland med brøndkarse, sukkerærter, snittet forårsløg og agurk i skiver.

Læg kødet på og drys med cashewnødder.

Kokoscreme: Rør flødeost, kokosmælk og finthakkede chili uden kerner sammen. Smag til med limesaft og salt.
Kom lidt af kokoscremen over salaten og server resten i en skål.

D. Salaten spises med et godt hjemmebagt brød.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tun med gemelli pastaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med paprika + Brødbudding med kirsebærEn helt speciel kylling: Flad, ganske særlig krydret, ganske særlig sprød og ganske særlig...
• - 1. pinsedag En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbledessert, sprødDesserten bliver gyldenbrun og sprød - meget lækker.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os