 
   
  
Prøv denne lækre og nemme opskrift på sprøde kyllingespid,
der passer perfekt til madpakken eller picnic-kurven. Kyllingen skal trække et
par timer i marinaden
Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 6 pers. Denne
opskrift er nem
 
# Ingredienser
300 g kyllingebryst 
1 dl olie 
1 tsk salt 
½ tsk friskkværnet peber 
1 frisk ingefær, ca 2 cm
1 fed hvidløg 
½ dl sesamfrø 
20 g smør til stegning
2 spsk olie til stegning
 
* Tilberedning
Snit kyllingebrystet i passende stykker. 
Lav en marinade af olien, salt og peber, hvidløg og
finthakket ingefær.
Læg kyllingestykkerne i lagen og stil skålen i køleskabet i
et par timer - gerne natten over. 
 
Læg træspiddene i vand 30 min før brug.
Sæt de vædede kyllingestykker på et træspid og vend spiddene
i sesamfrø. 
Steg dem på en stegepande i olie og smør, så
kyllingestykkerne bliver sprøde og saftige.