Logo

Kyllingesteg med surt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 stk kylling
2 spsk olie
1 stk citron
1 kvist timian
1 kilo kartofler
1 bundt persille
60 skiver agurker
2 dl eddike
1 spsk honning
½ stk chili
1 drys salt
1 drys peber
 
Rens kyllingen og fjern skindet.
Læg den i et ovnfast fad og gnid den i lidt af citronsaften blandet med
lidt af olien og krydr med salt og peber.
Sæt kyllingen i ovnen ved 200ºC i godt en time. Vend den undervejs og
giv den ekstra citronsaft og olie.
Kog kartoflerne i saltet vand.
Skær agurkerne i lange tynde strimler og læg dem i en syltemarinade af
eddike, honning, finthakket chili, lidt salt og peber.
Lad det trække lidt og server det hele varmt. 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?