Logo

Lækker gullaschgryde med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

ca 450 gram gullaschkød
3 store kartofler
1 dåse tomatpure
1 lille løg
1 lille kop gule linser
3 store glas vand, evt blandet med oksebouillon
1/2 tsk kanel
Tilbehør: Basmatiris
 
Brun kødet med det hakkede løg, tilsæt derefter pureen og lad det
simre 2 minutter.
Tilsæt vand efter egen vurdering og lad koge ca 1/2 time.
Skær kartoflerne i skiver og kom dem i retten og lad det koge 10 min.
Tilsæt linser og lad koge 10 min.
Tilsæt kanel og rør rundt 1/2 min.
Retten serveres med basmatiris. 

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spid med kartofler, majs og oksekødNye kartofler er perfekte at stege på grillen sammen med kød og grøn- sager eller...
• Kalkungryde med mos af rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stenbider med persilleskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash-mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os