Logo

Lækker Mørbradgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

600 g afpudset mørbrad
1 spsk paprika
150 g margarine/smør/olie
2-3 spsk hvedemel
1/2 l bouillon af 1 terning hønse/kalve/svinebouillon
1/4 l piskefløde
1 løg
16 coctailpølser
12 skiver bacon
salt og peber
200 g ærter.
 
Skær svinemørbraden i ca. 2 cm skiver og bank dem. (der skal være 2-3 skiver til hver)
Vend dem i salt og peber og steg dem på en pande og kom dem i et fad
Steg derefter bacon og coctailspøler af på en pande.
Skær 4 skiver bacon i tern, løg skæres i tern, varm ærterne.
Kom margarinen i en gryde tilsæt løg og bacon.
Når løgene er klare (gennemsigtige) kommes paprikaen i og svitses af, tilsæt dernæst hvedemel og opbag en sauce med bouillonen og fløden.
Smag saucen til med salt og peber.
Hæld saucen over mørbraden, og pynt med den stegte bacon, coctailpølser og ærter.
Som tilbehør, serveres der enten pommes frites eller ris og frisk salat.
 

Tips: Man kan også tilsætte champignon.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karrykoteletter i fadKrydrede koteletter med masser af grønsager og æbler. Alt kommes i et fad, og mens maden...
• Tagine med hakket kød i tagineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret hakkebøf med bønnesalatPrøv at variere en gammel klassiker med nye krydderier og friskt tilbehør
• HyldeblomstfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os