Logo

Laks med stegte ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g laks
100 g kogt/dampet ris
2 æg
1/3 tsk middel stærk karry
1/2 løg
1 grøn paprika
1/2 spsk hvedemel
1 spsk smør
1/2-1 dl vand

Kog risen dagen før, så bliver den lettere at stege. Steg ris sammen med æg som er let sammenpisket. Skær laks, løg og grøn paprika i skiver. Opvarm en wokpande. Tilsæt smør og steg lakseskiverne under omrøring. Tilsæt løg, karry, hvedemel, og lidt vand. Steg videre. Justér tykkelsen på saucen med vand. Saucen er færdig når løget er blank.

Serveres med den stegte ris.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Favorit-sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med løgsugo 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade tagliatelle med hindbær og basilikumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os