Logo

Lam i carry med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g lammemørbrad
1 løg
2 fed hvidløg
50 g smør
2 spsk carry
2 ½ dl vand
1 pk. frossen hel spinat

Svits finthakket løg og hvidløg i smør.
Strimler af lammemørbrad vendes med carry og tilsættes.
Lad det stege ca. 5 min., og tilsæt så vand og den optøede spinat, der er skåret lidt ud.
Lad retten simre ved svag varme, til kød og spinat er gennemvarmt.
Smag til med salt og peber og servér med ris og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her