Logo

Lam exochike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 g reelt lammekød fra bov eller lammekølle
20 g smør
2 spsk olivenolie
hakket tomat
gulerod i skiver
kartoffel i skiver
klumper af fetaost
rosmarin og basilikum

Smør 2 stk bagepapir grundigt på den ene side med smør. Læg et stykke lammekød på hvert stykke papir. Læg godt med basilikum over kødet og top med en kvist rosmarin. Fordel de øvrige ingredienser over kødet, og luk papiret grundigt i en "kuvert" over retten.

Bages i ovnen i ca. 50 min. ved 200°.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hamburgerryg i lyntempoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinke i saltdej - diabetikerlnviter gæster til søndagsbrunch. Skinke i saltdej med abrikoschutney og en lækker...
• Indisk fisk 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med Baileys og kaffeFindes der noget bedre end en god gammeldags fromage til dessert? Hvad enten det er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os