Logo

Lam i citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammesmåkød
1 spsk olie
1 tsk salt
groftkværnet peber
1 knsp safran
2 dl bouillon
1 citron

Kødet skæres i små terninger og brunes i en gryde olie.

Krydres med salt og peber.
Safran knuses mellem fingrene og udrøres i bouillonen.

Citronen skylles godt, tørres og skæres i tynde skiver.

Bouillonen og citron kommes i gryden.
Retten småkoger under låg i ca. 50 min., til kødet er mørt.

 

Serveres med citronskiverne og evt. et drys hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her