Logo

Lam på selleribund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g fårefars
1 lille grøn peber
1 lille løg
1 dl ymer
1/2 tsk salt
groftkværnet peber
4 store skiver selleri ca 1 cm. tykke eller 8 små skiver (400 g )
2 spsk reven granaost
1 spsk rasp

Fars:
Peberfrugten skæres i små tern, løget rives.
Kødet røres med løg, peberfrugt, ymer, salt og peber.

Selleriskiverne koges 6.8 min. i letsaltet vand og hældes til afdrypning i en sigte.
De store skiver halveres, små skiver forbliver hele.

Skiverne lægges ved siden af hinanden i et ovnfast fad.
1 skefuld fars lægges oven på hver skive.
Ost og rasp blandes og drysses over.

Fadet stilles i ovnen ca. 25 min. ved 200ºC.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Braiserede skrubber med æbler og porrerPrøv denne opskrift med fisk, som nem og lækker aftensmad til familien. Retten har en...
• Marineret struds i svampesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronmarinerede kyllingelårEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AvocadodessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os