Logo

Lam på selleribund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g fårefars
1 lille grøn peber
1 lille løg
1 dl ymer
½ tsk salt
groftkværnet peber
4 store skiver selleri ca 1 cm. tykke eller 8 små skiver (400 g )
2 spsk reven granaost
1 spsk rasp

Fars:
Peberfrugten skæres i små tern, løget rives.
Kødet røres med løg, peberfrugt, ymer, salt og peber.

Selleriskiverne koges 6.8 min. i letsaltet vand og hældes til afdrypning i en sigte.
De store skiver halveres, små skiver forbliver hele.

Skiverne lægges ved siden af hinanden i et ovnfast fad.
1 skefuld fars lægges oven på hver skive.
Ost og rasp blandes og drysses over.

Fadet stilles i ovnen ca. 25 min. ved 200ºC.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her