Logo

Lam på selleribund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g fårefars
1 lille grøn peber
1 lille løg
1 dl ymer
1/2 tsk salt
groftkværnet peber
4 store skiver selleri ca 1 cm. tykke eller 8 små skiver (400 g )
2 spsk reven granaost
1 spsk rasp

Fars:
Peberfrugten skæres i små tern, løget rives.
Kødet røres med løg, peberfrugt, ymer, salt og peber.

Selleriskiverne koges 6.8 min. i letsaltet vand og hældes til afdrypning i en sigte.
De store skiver halveres, små skiver forbliver hele.

Skiverne lægges ved siden af hinanden i et ovnfast fad.
1 skefuld fars lægges oven på hver skive.
Ost og rasp blandes og drysses over.

Fadet stilles i ovnen ca. 25 min. ved 200ºC.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hellefisk a la KinaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Smørkylling med chiliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk kødsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugter i hvidvinsgelé og cremesauceDesserten er en klassiker: Hvidvinsgelé med frisk frugt og vaniljesauce.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os