Logo

Lam på Romsersk maner - Abbacchio alla Romana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg nyrestykke Lam (andet kan også bruges)
2 sardelfileter
3 fed hvidløg
3 spsk hvidvinseddike
olivenolie
2 tsk rosmarin
salt/peber

Lad 2 fed hvidløg blive gyldne i olien, og fjern dem.

Skær kødet i passende stykker (efter behag), og steg det i olien, krydres med salt og peber.

 

Hak nu rosmarinen, 1 fed hvidløg og sardelfiletterne meget fint og bland det hele med hvidvinseddiken. Når kødet er mørt (ca. 45 minutter), hældes eddikeblandingen over, lad den fordampe.

Serveres med råstegte kartofler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pariserboeuf - moderne versionPariserbøf kan kaldes klassisk dansk ret, der traditionelt består af en bøf af hakket...
• Fransk høne og Mandelrand med isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza med rodfrugter og kalkunpeperoniDenne pizza med blandende rodfrugter og peperoni er udmærket forslag til aftensmad, der er...
• Ostefyldte fersknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!