Logo

Lammeboller i Hawaii-sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g magert hakket lammekød eller blandet hakket okse- og svinekød
1/2 tsk blandede krydderurter
1 knsp.chilipulver
2 ananasskiver fra dåse i egen saft
2 dl ananassaft
1 spsk citronsaft
1/2 tsk sukker
Lidt sojasauce
1 1/2 tsk Maizena
salt
peber

Bland det hakkede kød, krydderurter og chili i en skål.
Lad ananasringene dryppe af, gem saften.
Del hver ananasring i seks stykker og lav 12 bøffer af farsen.
Bank dem let flade og læg et stykke ananas midt på og pak det ind i hver bøf.

Brun kødbollerne uden ekstra fedt på begge sider i en slip-let pande.
Hæld ananassaft og citronsaft i en stor kasserolle, kom kødbollerne i og lad dem småstege 12-15 minutter under låg. Tag kødet op og hold det varmt.

Smag fonden til med sukker og sojasauce.
Tilsæt Maizena rørt med lidt vand.
Kog saucen op under omrøring, smag til med salt og peber og hæld den over kødbollerne.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PinnekjøttEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GissauEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rijsttafel - ristaffel for børnMen vælg selv ud hvad du og familien kan lide. Børn er især glade for skivede bananer.
• PassionsfrugtsgranitéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os