Logo

Lammekølle a la boulangere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1500 g lammekølle
salt og peber
2000 g små kartofler
250 g skalotteløg
3 fed hvidløg
2 bundt persille
2 kviste frisk rosmarin
40 g smør
5 dl lys kalvebouillon

Gnid lammekøllen med salt og peber.
Skræl kartoflerne og pil løgene.
Bland de knuste hvidløg med finthakkede krydderurter.

Læg kartofler og løg lagvis i et smurt fad skiftevis med krydderurteblandingen.
Drys også salt og peber mellem lagene.

Læg lammekøllen på kartoffelblandingen og fordel smørklatter over køllen.
Sæt fadet i en 200ºC varm ovn og lad lammekøllen stege 45 minutter.

Vend den kom smørklatter på og steg endnu 45 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalve-lårtungeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinekød med hvidløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold roastbeef med citronsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtig jordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os