Logo

Lammekølle i kokotte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2500 g lammekølle
3 fed hvidløg
2 bundt persille
salt og peber
2 spsk smør
5 dl lammebouillon

Spæk lammekøllen med små stykker hvidløg og persille.
Gnid den med salt og peber.

Lad en stegeso ligge i koldt vand i 10 minutter.
Den tørres af og pensles med smeltet smør.

Læg køllen i med ydersiden opad. Hæld bouillon ved.

Lad retten stege under låg godt 2 timer ved 250ºC.
Giv bagte kartofler og salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.750 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her