Logo

Lammekølle med hvidløg og krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lammekølle
4 kvist efrisk timian
4 kvist efrisk rosmarin
4 kvist efrisk oregano
4 fed hvidløg
salt
peber

Lav nogle små snit i lammekøllen og stik krydderurter og hvidløg heri. Gnid køllen med salt og peber. Læg den i et ovnfast fad med låg og kom lidt vand ved. Steg køllen i ovn til den er mør. Køllen brunes i 15 min. ved 220° og i 25 min. ved 160° pr. kg
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hornfiskeruller fra KorsørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti med kødsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkungryde med løgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtte-ris - diabetikerSådan bør næringsstof fordelingen se ud på en dag: 50-60% kulhydrater, 30% fedt, heraf...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os